Noble Nutlings: iPad-racespel van voormalige Rovio-ontwikkelaars

Het iPad-racespelletje Noble Nutlings lijkt op Bad Piggies en dat is niet zomaar: de makers werkten vroeger bij Rovio.

Noble NutlingsHet nieuwe iPad-spelletje zal spelers van Bad Piggies wellicht bekend voorkomen: ook in deze game moet je een eigen wagen maken, die je vervolgens zo snel mogelijk over een obstakelkoers moet rollen. In deze game is het bouwen van de kar echter minder belangrijk dan in de concurrerende game en moet je de wagen vooral recht zien te houden tijdens je rit, door je iPad naar links of rechts te kantelen. De gelijkenis met Bad Piggies is niet toevallig: de game is gemaakt door Boomlagoon, een studio die bestaat uit drie voormalige Rovio-ontwikkelaars.

De onderdelen die je aan je wagentje toevoegt zijn vooral bedoeld om de snelheid te verbeteren. In Noble Nutlings vind je geen propellors om jezelf de lucht in de krijgen, maar vooral strakkere wielen of een gaver ogende chassis. Heb je vrienden die Noble Nutlings ook spelen, dan kun je op Facebook inloggen om hun scores te bekijken en met ze te concurreren. Je ziet ze dan ook nog eens over de baan met je meeracen.

Noble Nutlings 2

Noble Nutlings is gratis verkrijgbaar, maar is bezaaid met in-app aankopen. Je kunt vanuit het spel extra munten kopen waarmee je nieuwe upgrades voor je auto kunt aanschaffen. Deze munten verdien je echter ook door gewoon te spelen, waardoor je niet verplicht bent om geld uit te geven.

Downloaden: Noble Nutlings (gratis, met in-app aankopen, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 januari 2013, 19:31
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.