Reis plannen met iPhone-applicatie van Tripit.com

Met de iPhone-applicatie van Tripit.com kun je nu alvast je zomervakantie plannen. Tripit.com kan gegevens van diverse hotelketens, autoverhuurders, vliegmaatschappijen en dergelijke automatisch inlezen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

tripitHet wordt langzamerhand tijd om alvast aan de zomervakantie te gaan denken. Met de nieuwe iPhone-applicatie van Tripit.com kun je je reisplannen vastleggen: vliegreizen, hotelovernachtingen, gereserveerde restaurantjes, autohuur en allerlei andere zaken kun je vastleggen in een reisschema. Er zijn honderden reisorganisaties waarmee Tripit.com overweg kan. Heb je een auto gehuurd of een hotel geboekt, dan stuur je de bevestiging door naar een speciaal Tripit-emailadres, waarna het automatisch aan je reisschema wordt toegevoegd. Je kunt je reisplannen daarna ook uitwisselen met vrienden of met collega’s via LinkedIn. Per dag zie je welke vluchten je moet nemen, waar je moet eten en overnachten.

Voor een midweek in een bungalowpark is Tripit niet geschikt, maar wel als je voor je werk een aantal steden langs moet om presentaties te geven. Alle detailinformatie is ook bij de hand, zoals bevestigingsnummers, aankomst- en vertrektijden. Je kunt ook je vluchtstatus vanuit de applicatie controleren. Om de applicatie op de iPhone te kunnen gebruiken moet je je eerste reisplan doorsturen naar plans@tripit.com of gewoon een account op Tripit.com aanmaken. Maar kijk eerst even of jouw favoriete reisorganisaties wel ondersteund worden door Tripit. Bijna alle denkbare autoverhuurmaatschappijen staan in het rijtje, maar mocht je een restaurant willen boeken dan moet je bij OpenTable of slechts 4 andere reserveringssystemen zijn. Populaire reissites zoals Expedia, Booking.com, Hotels.com en Priceline worden natuurlijk wel gewoon ondersteund.

Er zijn in de App Store applicaties waarmee je ook je reis kunt plannen, zoals FlightTrack en TravelTracker. Die kunnen ook met de gegevens van Tripit overweg, maar kosten geld: tussen de €3,99 en €7,99.

Installeren: Tripit.com (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:13
Categorie Reizen
Onderwerp reizen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.