Real Racing 3 nu al in App Store Nieuw-Zeeland verkrijgbaar

iOS-racegame Real Racing 3 is nu al in de App Store van Nieuw-Zeeland te vinden. Door een account te maken kun je hem alvast downloaden.

Real Racing 3Real Racing 3 komt officieel pas op 28 februari uit, maar de game is nu al in de App Store van Nieuw-Zeeland te vinden. Uitgever Electronic Arts heeft gekozen voor een soft launch in een paar landen, om op die manier de game alvast met een klein publiek te delen. Ook in Australië, het land waar ontwikkelaar Firemonkeys zit gevestigd, kan de game alvast worden gedownload. EA laat ons weten dat de game nog steeds pas op 28 februari in Europa zal verschijnen.

De soft launch van Real Racing 3 is goed nieuws voor iOS-gebruikers in de betreffende landen. Kan je echt niet wachten tot 28 februari, dan kun je altijd proberen om een App Store-account voor Nieuw-Zeeland te maken. In een eerdere tip hebben we al eens uitgelegd hoe je een Amerikaanse App Store-account maakt. Door deze stappen te volgen en een adres uit Nieuw-Zeeland in te vullen, zou het moeten lukken om een account te maken waarmee je Real Racing 3 kunt downloaden. De afbeeldingen in de genoemde tip zijn van het oude App Store-ontwerp, maar de stappen zouden onveranderd moeten zijn. Real Racing 3 is free-to-play, wat betekent dat je geen betaalmiddelen nodig hebt om de game te downloaden.

Hoewel de game alleen in Nieuw-Zeeland en Australië gedownload kan worden, lijkt het te gaan om dezelfde versie die wij ook krijgen. Zo zit de Nederlandse taal al in het spel verwerkt.

Real Racing 3 werd door Apple gebruikt om de grafische kracht van de iPhone 5 te laten zien tijdens een keynote. De game is afgestapt van het betaalmodel van eerdere Real Racing-spellen en staat gratis in de App Store. De ontwikkelaar verdient aan in-app aankopen.

Downloaden: Real Racing 3 (gratis, in-app aankopen, alleen in Nieuw-Zeeland, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 februari 2013, 13:54
Categorie Games
Onderwerp real racing

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.