Twitter-app Twittelator Neue heeft nu gratis pushberichten

De Twitter-app Twittelator Neue op iPhone is voorzien van gratis pushberichten. Het maakt de hoge prijs van applicatie draaglijker.

Twittelator Neue iPhone Twitter-app gratis pushDe bijzonder vormgegeven Twitter-app Twittelator Neue heeft een update gekregen die de applicatie voortaan voorziet van gratis pushberichten. Daarmee doet de applicatie afstand van het model waarin je een betaald jaarabonnement nam voor pushnotificaties bij meldingen, retweets, nieuwe volgers en meer. Het zal een welkome verbetering zijn voor bestaande en nieuwe gebruikers, gezien de aanschafprijs van Twittelator Neue van 4,49 euro ook al behoorlijk is in vergelijking met de concurrentie.

De pushberichten worden verzorgd door de dienst Boxcar, die overigens ook een eigen Boxcar-applicatie heeft waarmee je notificaties kan ontvangen die vervolgens openen in andere apps. Bij Twittelator Neue werken de pushberichten gelukkig vanuit de app zelf en dus heb je er geen ander programma voor nodig. Wel is het typische Boxcar-trekje van toepassing: het duurt (hopelijk alleen de eerste keer) even voordat de pushberichten aanslaan. Verwijder Twittelator Neue niet meteen omdat de berichten niet werken, maar geef het even tijd. Daarna zou het – Boxcar kennende – moeten werken.

Andere updates van Twittelator Neue zijn dat je weer kan inloggen met je Facebook-account voor het delen van berichten, dat contacten weer correct worden geladen en er is ook een technische aanpassing: de API voor de Twitter-lijsten werken weer. Dat betekent dat andere apps direct naar Twitter-lijsten in Twittelator Neue kunnen doorverwijzen, als ze dat wensen.

Twittelator Neue swipes Twittelator Neue timeline iPhone

Twittelator Neue gooide bij ons hoge ogen toen de applicatie uitkwam in oktober 2011. De app maakte furore met zijn onderscheidende ontwerp met foto’s geïntegreerd in de timeline, de snelheid en de integratie van links, locaties en conversaties als je een tweet aantikt. Die worden meteen geladen en zijn daardoor gelijk zichtbaar. Ook het feit dat je Twitter-lijsten als extra timelines kan invoeren waar je doorheen kan vegen, is welkom. De update met het betaalde abonnement op pushberichten verscheen alweer een jaar geleden. De prijs is opgevoerd naar 4,49 euro vanuit versie 2.0 in de zomer van 2012.

Downloaden: Twittelator Neue (€4,49, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 februari 2013, 12:42
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen pushberichten, twittelator, twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.