Real Racing 2 geoptimaliseerd voor iPhone 5, tijdelijk afgeprijsd

Firemint's iOS-racegame Real Racing 2 is na een recente update geoptimaliseerd voor de iPhone 5. Ook is de game afgeprijsd, waardoor je hem voor 89 eurocent kunt kopen.

Real Racing 2Een update voor racegame Real Racing 2 voegt ondersteuning voor de iPhone 5 toe. Hierdoor maakt de game voortaan optimaal gebruik van de hogere resolutie van de iPhone 5. De game is na de update ook geoptimaliseerd voor iOS 6, waardoor je wellicht wat minder vastlopers zult tegenkomen. Daar komt nog eens bovenop dat de game tijdelijk is afgeprijsd, ter viering van Thanksgiving.

In Real Racing 2 kun je racen op 15 locaties. Via een online multiplayermodus kunnen 16 spelers het tegelijkertijd tegen elkaar opnemen. De game heeft ook AirPlay-ondersteuning, waardoor je de iPhone als controller kunt gebruiken terwijl je op een televisie met een Apple TV speelt.

Real Racing 2 is ontwikkeld door Firemint, een ontwikkelaar die eerder bekend werd met Flight Control. Speluitgever Electronic Arts nam de studio over, waarna het bedrijf werd gefuseerd met ontwikkelaar Iron Monkey en veranderde in Firemonkeys Studio. Deze ontwikkelaar is op zijn beurt weer bezig met Real Racing 3, een nieuw racespel dat wordt ontwikkeld met de iPhone 5 op het oog. Apple gebruikte Real Racing 3 om de grafische rekenkracht van de iPhone 5 te demonstreren tijdens de onthulling van de iPhone 5.

Downloaden: Real Racing 2 (€0,89, normaal €4,49, iOS 4.3+)
Ook afgeprijsd: Real Racing 2 HD (€0,89, normaal €5,99, iPad, iOS 4.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 november 2012, 13:48
Categorie Games
Onderwerp real racing

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.