Radio Veronica app krijgt twee nieuwe radiostations op de iPhone

Radio Veronica heeft twee nieuwe stations toegevoegd aan zijn iPhone-applicatie: HitRadio Veronica en Veronica Rock Radio.
Elger van der Wel - · Laatst bijgewerkt:

Radio VeronicaDe iPhone-applicatie van Radio Veronica heeft twee nieuwe stations gekregen, waarnaar je kunt luisteren. Het gaat om HitRadio Veronica en Veronica Rock Radio. Daarnaast blijven Radio Veronica zelf en de Veronica Top 1000 Allertijden te beluisteren via de app. Veronica’s 80’s Top 880 en Veronica’s 90’s Top 590 zijn verdwenen, omdat deze stations niet meer bestaan.


Binnen de applicatie kun je luisteren naar de verschillende stations in lage kwaliteit, die zelfs zouden moeten werken via GPRS en in hoge kwaliteit voor het luisteren via 3G of Wi-Fi. Terwijl je naar een station luistert, wordt binnen de applicatie de bijbehorende mobiele website geopend met meer informatie over de muziek en programma’s.

Radio Veronica heeft de update naar versie 2.1 niet aangegrepen om de app in de achtergrond te laten werken. Dat betekent dat als je de app verlaat, de muziek stopt en dat je ook niet gebruik kunt maken van de bediening via het multitasking-dock. Je kunt de stations wel in de achtergrond beluisteren via de knop ‘background’; als je daarop klinkt opent de stream in Safari. Het Retina Display van de iPhone 4 wordt deels wel ondersteunt. Het menu heeft namelijk een hoge resolutie, de player met de mobiele site en het homescreen-icoon niet.

Downloaden: Radio Veronica (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
9 oktober 2010 om 20:09
Onderwerpen
,
Categorie
Muziek
12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.