ProCamera dit weekend voor 79 cent

ProCamera is dit weekend met extra korting te krijgen. De professionele foto-app bevat hulpmiddelen om het maken van een foto makkelijker te maken, maar kan ook nabewerking doen.

camera-proProCamera is een populaire camera-app met heel veel functies. Vanwege het Chinese nieuwjaar heeft de ontwikkelaar de prijs van de app verlaagd (normaal €2,39). De aankoop loont de moeite, want ProCamera bevat alle functies die je als hobbyfotograaf nodig hebt: hulplijntjes bij het maken van een foto of een stabilisatie-assistent en makkelijk te bedienen zoom. De app is gemaakt door een Duitse ontwikkelaar en is een aanvulling op de eerder dit weekend besproken app Camera+. Het accent ligt bij ProCamera meer op de hulpjes vóórdat je een foto maakt.

camera-pro-iphoneZo kun je met de volumeknoppen van de iPhone een foto maken, een functie die Apple met de komst van iOS 5 heeft ingevoerd. Maar er zitten ook functies in om de nabewerking van foto’s makkelijker te maken. De app bevat trouwens sinds de laatste update een QR-codelezer. Voor foto-experts zitten er functies in voor het gericht instellen van de belichting, focus en witbalans. En met de highspeed-modus kun je tot 12 foto’s per seconde achter elkaar schieten.

De korting geldt maar korte tijd, dus wacht niet te lang.

Downloaden: ProCamera (tijdelijk €0,79 normaal €2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 januari 2012, 16:37
Categorie Fotografie en video
Onderwerp camera

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.