ATAG Mijn Lijst: boodschappenlijstje gekoppeld aan recepten-app

Keukenfabrikant ATAG heeft een kookapp met boodschappenlijstje uitgebracht. In de ATAG Kook-App op de iPad vind je de recepten en door te synchroniseren met Mijn Lijst op de iPhone heb je een boodschappenlijstje.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

koken-met-atagKeukenfabrikant ATAG heeft een eigen app uitgebracht, die je ertoe moet aanzetten meer op de fornuizen te gaan koken. De app Mijn Lijst is bedoeld als aanvulling op de eveneens verschenen Kook-App voor de iPad. Het idee is dat je in de Kook-App een recept opzoekt, waarna je de boodschappenlijst op je iPhone kunt meenemen. De informatie tussen beide apps wordt gesynchroniseerd: dus als je huisgenoot nog een last-minute toevoeging in de app doet, zie je dit in de winkel ook meteen verschijnen.

De kooplijst wordt gegroepeerd per afdeling, zodat je in de supermarkt niet kriskras hoeft rond te lopen. Zodra je de boodschappen in je winkelmandje legt kun je ze doorstrepen. Eigenlijk is ATAG’s Mijn Lijst niet meer dan een boodschappenlijstje, gekoppeld aan een receptenapp. Ze zijn daarmee niet de eerste. De Culios Kokpit-app werkt namelijk op dezelfde manier. In de iPad-app vind je de recepten en via de iPhone-app Kooplijst kun je vervolgens gaan shoppen. De recepten-app is eigenlijk interessanter.

Downloaden: ATAG Mijn Lijst (gratis)

Update 17 januari: De app is uit de App Store gehaald. ATAG meldt ons dat de Mijn Lijst-App nog niet officieel is uitgebracht.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 januari 2012, 17:00
Categorieën Lifestyle, Nederlandse apps
Onderwerp voeding

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.