iculture-nederlandse-apps
Nederlandse Apps Het beste op app-gebied uit Nederland en België

Prinsjesdag-app op iPad geeft Miljoenennota vanmiddag openbaar

De troonrede en de miljoenennota zijn terug te lezen in de officiële Prinsjesdag-app voor de iPad. De gratis te downloaden applicatie van de Rijksoverheid maakt de documenten om 15.15 uur inzichtelijk.

Prinsjedag iPadDe Prinsjesdag-app voor de iPad geeft vanaf 15.15 uur vanmiddag toegang tot de Troonrede, Miljoenennota en de andere voorgedragen stukken op deze derde dinsdag van september. Dat maakte de demissionair minister van financiën Jan Kees de Jager vanochtend bekend. In de speciaal voor de tablet ontwikkelde app kun je daarvoor al de begrotingskalender bekijken en foto’s en video’s van de Gouden Koets zien. De applicatie is uitgebracht door de Rijksoverheid en dus een officiële bron voor de informatie.


In de applicatie kan je vanmiddag zowel de Troonrede (de verkochte weergave van de plannen) als de Miljoenennota in zijn geheel doorlezen, luiden de beloftes van de app en De Jager. Ook zal je twee andere documenten met betrekking tot de begroting voor 2013 kunnen inzien. De documenten worden net na de toespraak van Jan Kees de Jager vrijgegeven.

iPadclub schreef bij de uitgave ook al over de officiële Prinsjesdag-app.

Downloaden: Prinsjedag (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.