iculture-populaire-apps
Populaire Apps

Porsche laat je meerijden met Jeroen Bleekemolen

De Nederlandse importeur van Porsche heeft een app laten maken, met 360 graden HD-video's, waarbij je ervaart hoe het is om over het circuit van Zandvoort te racen.

porsche jeroenDe Nederlandse importeur van Porsche heeft een app laten ontwikkelen, waarmee je de sensatie van meerijden in een Porsche 911 kunt ervaren. Als bijrijder met coureur Jeroen Bleekemolen kunt ervaren. Als bijrijder maak je een rondje op het circuit van Zandvoort. De app is vanaf eind deze maand in de App Store te vinden, als Apple het snel goedkeurt. >De Porsche 360°-ervaring zal op de iPad, iPhone en iPod touch te beleven zijn, maar de beste ervaring heb je uiteraard op het grotere scherm van de iPad.

porsche ipad appiPad naar links te bewegen), dan zie je Jeroen aan het stuur, zoals op de afbeelding hierboven. Beweeg je naar rechts, dan zie je het circuit aan je voorbijtrekken, terwijl Jeroen ondertussen vertelt dat hij bij de Tarzanbocht is aangekomen. Je kunt jezelf helemaal omdraaien om door de achterruit te kijken, of omhoog kijken naar de rolkooi van de geprepareerde Porsche 911. De video’s duren een paar minuten en geven je (vooral op de iPad) echt een gevoel van snelheid.

porsche appBij de lancering van de app zullen er twee video’s aanwezig zijn in de app: de hierboven getoonde video vanuit de bijrijdersstoel én een tweede video geschoten met de 360 graden HD-camera vanaf de achterruit van de Porsche 911. Later zullen nog meer video’s beschikbaar komen, met andere thema’s en andere auto’s. Mensen die geen mogelijkheid hebben om een proefrit te maken, kunnen dan toch ervaren wat het is om in een 911 of een andere Porsche te rijden. Er wordt momenteel nog getweakt aan de app, om te zorgen dat de HD-beelden zo scherp mogelijk zijn, zonder dat je met gigantisch zware downloadbestanden te maken hebt.

Porsche heeft op internationaal niveau al een aantal gratis iOS-apps uitgebracht:

Meer informatie is te zien op de speciale webpagina: Porsche 360 app

Deze lijsten zijn gebaseerd op afgelopen week. Een aantal van de toen gratis apps heeft inmiddels weer een prijskaartje.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 april 2011, 11:58
Categorieën Lifestyle, Nederlandse apps
Onderwerpen populaire apps, porsche

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.