Angry Birds Sync: alle scores op alle platformen gelijk

Met Angry Birds Sync wordt het mogelijk om alle scores in Angry Birds op alle platformen (Mac, Windows, iOS en Android) gelijk te trekken. Zo kun je steeds verder spelen vanuit dezelfde uitgangssituatie.

angry birds varkenGisteren schreven we nog over de paasupdate van Angry Birds, maar er is alweer nieuws. Rovio Mobile heeft namelijk via een Twitter-bericht laten weten dat ze werken aan Angry Birds-synchronisatie. Daarmee wordt het mogelijk om je scores van Angry Birds gelijk te trekken op alle platformen. Je speelt bijvoorbeeld op een iPhone en wilt daarna verder spelen op de Mac of Android-toestel.

angry birds pasenVoor de zomer komt de nieuwe functie naar verwachting al beschikbaar. De synchronisatie wordt mogelijk tussen Mac OS X, iOS, Android en Windows. De desktopversies van Angry Birds zijn vrijwel vergelijkbaar met de mobiele versies. Je bedient de katapult echter niet met je vinger, maar met je muis. “We are working on a solution to get all Angry Birds devices in sync” schrijft Rovio op Twitter. Naast de gisteren al aangekondigde paasupdate van Angry Birds Seasons, met 15 nieuwe levels, zal de Facebook-versie van Angry Birds ook drie nieuwe paaslevels krijgen.

Downloaden: Angry Birds en Angry Birds Seasons (€0,79 per stuk)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 april 2011, 12:34
Categorie Games
Onderwerpen angry birds, synchroniseren

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.