Pocket Informant dit weekend met 66% korting, nieuwe versie in april

Pocket Informant is momenteel met flinke korting te krijgen, vanwege Macworld Expo. De app krijgt in april een update naar versie 2.0, met diverse nieuwe functies.

pocket informant iphoneDe Macworld Expo is momenteel in volle gang in San Francisco. De grootste Mac-beurs ter wereld is reden voor de makers van Pocket Informant om een flinke korting te geven. De app Pocket Informant is momenteel met 66% korting in de App Store te krijgen. Pocket Informant is een geïntegreerde agenda, takenlijst en Getting Things Done-tool voor iPhone en iPod touch. De app heeft bijvoorbeeld locatiegebaseerde taken, zodat je wordt gewaarschuwd wanneer je bijvoorbeeld langs een winkel rijdt, waar je nog iets moet kopen. Ook kondigden de makers aan dat in april Pocket Informant 2.0 beschikbaar komt. Dit wordt een grote update voor de huidige versie 1.64 van de iPhone- en iPad-app. De nieuwe versie zal meer functies bevatten en bestaande functionaliteit verbeteren.

Pocket Informant 2.0 is al te bekijken in de stand op Macworld en won daar tevens een ‘Best of Show Award’. Het zal een geïntegreerde notitie- en contactenweergave bevatten. Je kunt daarmee losse notities zien, maar ook notities aan evenementen en taken koppelen,. Ook kun je een contactpersoon bekijken en alle taken en evenementen die aan de persoon zijn gekoppeld in één oogopslag zien. Zo zie je meteen wanneer je weer een volgende afspraak met de persoon hebt, of met de betreffende persoon eerder contact hebt gehad.

pocket informant

De interface van Pocket Informant 2.0 wordt ook consistenter. De tabbladenbalk krijgt bijvoorbeeld een make-over, waarbij je voortaan met een vingerveeg kunt bladeren. Ook zijn de iconen op de tabbladenbalk voortaan aanpasbaar. In Pocket Informant vind je straks ook slimme taakgroepen, waarbij je regels kunt opstellen hoe bepaalde taken bij elkaar moeten worden gegroepeerd. Zo zie je in één oogopslag welke taken op een bepaalde vrijdag moeten zijn afgerond. De iPad-versie krijgt nieuwe skins.

Downloaden: Pocket Informant (tijdelijk €3,99 in plaats van €10,49)
Ook verkrijgbaar: Pocket Informant HD voor iPad (momenteel €5,49)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 januari 2011, 15:10
Categorieën Productiviteit, Zakelijk
Onderwerpen activity, getting things done, pocket informant, takenlijst

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.