Plants vs Zombies 2 komt op 18 juli, alleen voor iOS

Plants vs Zombies 2 is officieel aangekondigd voor iPhone en iPad: het spel van PopCap komt op 18 juli en exclusief voor iOS!

Plants vs Zombies 2 iOSPopCap Games heeft de releasedatum van Plants vs Zombies 2 bekendgemaakt. De speluitgever van onder andere Bejeweled en Zuma’s Revenge brengt het spel op 18 juli uit. De opvolger van het geliefde verdedigingsspel waarin je planten neerzet om zombies tegen te houden, komt dan alleen op iOS uit. Het wordt een gratis te downloaden en spelen spel, en is herbouwd tot een ‘live service’. Het spel moet allerlei manieren hebben om je regelmatig terug te laten komen.

Hoe dat er precies uit gaat zien, is nog niet bekend. Maar je hoeft maar even naar andere freemium-games te kijken om er een idee van te krijgen. Een spelmodus waarin je de meeste zombies overleeft voor een wekelijkse highscore tegen je vrienden kan een manier zijn, maar net als in Marbly kan het ook best zijn dat je een reeks periodieke uitdagingen voorgeschoteld krijgt om verder te kunnen komen op de normale uitdagingen. Om natuurlijk te betalen voor in-app aankopen die je daarmee kunnen helpen. Maar: dat is speculeren.

De eerste echte trailer van het spel is wel een feit en legt meteen een andere functie van Plants vs Zombies 2 aan het voetlicht. Het verdedigingsspel heeft een tijdmachine gekregen en laat je nu ook verdedigen in andere tijden, zoals bijvoorbeeld bij de oude Grieken. Dat is natuurlijk een vrijbrief voor nieuwe ondergronden, planten en vooral zombies. Een zombie als mummie? Ridderzombies? Dinosauruszombies? Niks is meer ondenkbaar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 juni 2013, 17:23
Categorie Games
Onderwerpen plants vs zombies, popcap

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.