Apple brengt officiële WWDC 2013 iOS-app uit

Apple heeft zojuist de officiële WWDC 2013 iPhone-applicatie beschikbaar gesteld.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

WWDC appApple heeft zojuist de officiële iPhone-app voor WWDC 2013 beschikbaar gesteld. De applicatie biedt een overzicht van alle sessies, locaties en evenementen die tijdens de ontwikkelaarsconferentie zullen plaatsvinden. Ook kun je binnen de app evenementen aan je favorieten toevoegen door er tweemaal op te tappen. Zodra de conferentie van start is gegaan is het ook mogelijk om met de applicatie video’s van de verscheidene workshops en presentaties te bekijken.

Het is met de app ook mogelijk om je identificatie voor WWDC in Passbook te zetten. Hierdoor is het makkelijker om in te checken als je bij het conferentiecentrum arriveert. Notificaties houden je op de hoogte van belangrijke aankondigingen en een kaart biedt een duidelijk beeld van de volledige beursvloer.

WWDC is een ontwikkelaarsconferentie die plaatsvindt van van 10 tot 14 juni 2013. Kaartjes voor het evenement waren dit jaar binnen twee minuten uitverkocht. Op 10 juni zal Apple een presentatie houden op de conferentie, waar in ieder geval een compleet vernieuwde versie van iOS wordt verwacht.

Vorig jaar bracht Apple ook een app speciaal voor WWDC-bezoekers uit. De nieuwe app wijkt iets af in ontwerp. Deze veranderingen zouden wellicht kunnen hinten naar de veranderingen die Apple met iOS 7 zal introduceren. Zo zijn bijvoorbeeld de knopjes in de WWDC 2013-app ontdaan van de schaduwrand aan de onderzijde, waardoor het geheel er ‘platter’ uitziet. Dat sluit naadloos aan op recente geruchten over een flat design in iOS 7.

WWDC 2012 app screenshotWWDC 2013 app screenshot

Links de WWDC 2012-app, rechts de WWDC 2013-app.

Downloaden: WWDC (gratis, universeel, iOS 6.1+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 juni 2013, 17:28
Categorie Naslagwerken
Onderwerpen wwdc 2013, wwdc 2014 uitgelicht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.