Plantronics InstantMeeting voor iPhone helpt je bij conference calls

Plantronics InstantMeeting is een app voor mensen die conferentiegesprekken (conference calls) moeten voeren. De app helpt je bij het kiezen van een nummer en toegangscode, zodat je zelf niets meer hoeft te doen.

plantronics instantmeetingPlantronics is een headsetfabrikant die allerlei accessoires uitbrengt voor callcenters en mensen die vaak conference calls moeten voeren. Om het nog makkelijker te maken hebben ze nu een app uitgebracht, die diverse Europese en Amerikaanse conference call-diensten ondersteunt. Vooral tijdens het autorijden kan het erg handig zijn. Je hoeft namelijk geen telefoonnummers en andere zaken meer op te zoeken. InstantMeeting herkent de conference calls en de benodigde telefoonnummers in de agenda op je iPhone en toont je een lijst van gesprekken die je binnenkort moet voeren. Met één schermtap zorgt de app ervoor dat je aan het groepsgesprek kunt deelnemen.

Handmatig invoeren van meetingdetails hoeft niet meer. Als een dienst meerdere nummers heeft die je kunt bellen, dan laat InstantMeeting een lijstje zien, zodat je degene kunt kiezen die voor jou het goedkoopst is.

Downloaden: Plantronics InstantMeeting (€3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 september 2011, 19:15
Categorie Productiviteit
Onderwerpen bellen, vergaderen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.