Photoshop Touch nu ook voor iPhone verkrijgbaar

Adobe's bekende bewerkings-app Photoshop Touch is nu naast de iPad ook voor de iPhone verkrijgbaar. De app biedt een lichte variant op Photoshop op de desktop.

Photoshop TouchPhotoshop Touch is nu ook voor de iPhone verkrijgbaar. De app verscheen afgelopen jaar voor iPad, maar tot vandaag was het niet mogelijk om er op de iPhone gebruik van te maken. Met Photoshop Touch kun je afbeeldingen bewerken met lagen, effecten en uitgebreide bewerkingsopties. De app is in feite een iets lichtere variant op de bekende desktopsoftware. Adobe heeft de nieuwe iPhone-app los uitgebracht. iPad-bezitters zullen hem daarom opnieuw moeten kopen als ze hem ook op de iPhone willen gebruiken.


Photoshop Express is al een tijdje op de iPhone te gebruiken, maar deze app probeert niet een uitgebreide Photoshop-ervaring te bieden. In plaats daarvan kun je Photoshop Express gebruiken voor simpele bewerkingen, zoals het croppen van een foto. Photoshop Touch is onder andere in staat om objecten in foto’s te klonen, bevat uitgebreide selectie-opties en heeft ook de nodige teken-mogelijkheden.

Bestanden opgeslagen in Photoshop Touch kunnen worden geopend en verder bewerkt op een computer met Photoshop. Andersom lijkt deze truc alleen niet te werken: een op de desktop gemaakte PSD kan niet op je iPhone worden geopend. De app maakt gebruik van Creative Cloud, Adobe’s cloud-dienst, om bestanden tussen alle Photoshop-versies te synchroniseren.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.