PhotoForge2: fotobewerking op de iPhone afgeprijsd naar 79 cent

PhotoForge2 is momenteel afgeprijsd, in afwachting van een nieuwe versie, die ook voor de iPad geoptimaliseerd is. PhotoForge2 is een erg compleet fotobewerkingspakket.

photoforge2 kortingPhotoForge2 is een van de meest uitgebreide fotobewerkingsapps op de iPhone. Als je op zoek bent naar een ‘Photoshop’ voor de iPhone, dan is deze zeker een aanrader. Vandaag heeft de ontwikkelaar de prijs van de app met 60% verlaagd, in afwachting van native iPad-ondersteuning. Momenteel is PhotoForge2 namelijk alleen geoptimaliseerd voor de iPhone. De eerder verschenen app PhotoForge (zonder 2) was al wel in een aparte iPad-variant verschenen. PhotoForge2 is echter van de grond af opnieuw gemaakt en heeft alles te bieden wat je qua fotobewerking zou kunnen doen. Er zitten allerlei filters en effecten in, ook voor beginners. De foto’s worden in volledige resolutie bewerkt, net als op de desktop. Je kunt desgewenst tot op pixelniveau inzoomen.

In onderstaand promofilmpje is de komende iPad-versie al te zien. Voorlopig is de app alleen geoptimaliseerd voor de iPhone.

Downloaden: PhotoForge2 (tijdelijk €0,79 – normaal €2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 juni 2011, 16:55
Categorie Fotografie en video
Onderwerpen fotobewerking, korting

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.