OmniFocus voor iPhone krijgt vooruitblik-functie

OmniFocus voor iPhone heeft een update gekregen met een vooruitblik (forecast) waarmee je kunt zien of je teveel werk hebt aangenomen. Ook zit er synchronisatie met Omni Sync Server in.

forecast omnifocusThe Omni Group heeft een nieuwe update van OmniFocus voor iPhone uitgebracht. Wie €15,99 niet teveel geld vindt voor een takenlijstje kan OmniFocus op de iPhone installeren en de update meteen ophalen. Nieuw in deze versie is een vooruitblik-functie, waarbij je de komende taken op een rijtje ziet. Zo kun je goed beoordelen of je teveel werk op de hals hebt gehaald. De app biedt nu ook ondersteuning voor Omni Sync Server (naast de al bestaande synchronisatie met iDisk en WebDAV), er zitten nieuwe snelkoppelingen in en er zijn diverse kleine verbeteringen doorgevoerd. In het Overdue-overzicht zie je meteen welke dringende items in de knel gaan komen, welke taken er vandaag afgerond moeten worden en hoe de komende week eruit ziet.

Deze functie vervangt de reeds bestaande lijstjes Overdue en Due Soon. Zie je een herinnering en druk je op de View-knop, dan verschijnt het Forecast-scherm met daarop de taken die allemaal op hetzelfde moment gedaan moeten worden .

Downloaden: OmniFocus (€15,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 juni 2011, 15:41
Categorie Productiviteit
Onderwerpen omni, takenlijst, todo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.