Path laat voortaan offline reacties en emoties plaatsen

Het sociale netwerk Path heeft een offline-modus gekregen waardoor je gewoon reacties en emoties kan blijven geven op andermans berichten als de verbinding even wegvalt. Als je weer internet hebt, worden ze geüpload.

Path sociaal netwerk iPhone iPod touch offlineNet je timeline vol berichten geladen in de trein en dan valt de verbinding weg. Als je regelmatig met het openbaar vervoer gaat, kan je er vast over meepraten. Het sociale netwerk Path heeft er nu iets op gevonden. Het laat je moeiteloos reacties schrijven en smileys geven op berichten als de verbinding even wegvalt. De berichten en emoties worden geüpload zodra je weer beschikt over internet op je telefoon.

Je hebt uiteraard nog wel een verbinding nodig om de nieuwste berichten sinds je laatste bezoek in de applicatie te kunnen zien.

In versie 2.5.3 van de app zijn er daarnaast betere mogelijkheden om familie en vrienden te vinden. Je krijgt daarvoor een melding in de applicatie dat je contactenlijst op de iPhone daarvoor naar de servers van Path wordt gestuurd. Je hebt zelf de keuze het toe te staan of niet. Path meldt niet wat er met je gegevens wordt gedaan, en dat is verbazingwekkend gezien in februari dit jaar bekend werd dat Path stiekem adresboekgegevens doorstuurde en daarmee voor veel ophef zorgde. Overigens werd dat euvel dezelfde maand nog verholpen.

Naast bugfixes en prestatieverbeteringen, heeft Path 2.5.3 tenslotte nieuwe pictogrammen voor plaatsen waarop je incheckt. Onder andere sushi restaurants, bars, luchthavens, parken, treinstations en sportscholen kregen eigen pictogrammen.

Downloaden: Path (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 september 2012, 15:29
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen adresboek, path talk, privacy, sociale media

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.