Pac-Man Dash: nieuwe endless running-game met Pac-Man

Namco heeft Pac-Man Dash uitgebracht, een endless running game op basis van Pac-Man. Bijzonder is dat je items kunt uitwisselen tussen spelers.

pac man dash reclameNamco Bandai wil ook meeprofiteren van de populariteit van endless running-games en heeft daarom de nieuwe titel Pac-Man Dash!PAC-MAN DASH! (met hoofdletters en uitroepteken) uitgebracht. In de game ren je door diverse omgevingen, zoals de stad waar Pac-Man woont of een onderwereld met geesten. Onderweg pak je koekjes een geesten mee, terwijl je aan het rennen bent. Net als in andere games van dit genre heb je te maken met missies die je moet voltooien om verder te komen in het spel. De onvermijdelijke power-ups ontbreken evenmin.

Namco Bandai heeft rekening ermee gehouden dat meerdere mensen de game op hetzelfde apparaat willen spelen. Je kunt namelijk vier verschillende gamebestanden met de voortgang opslaan. Maar bijzonder daarbij is, is dat je koekjes en items onderling kunt uitwisselen, zodat je spelers die achterblijven een extra koekje kunt toestoppen. De game is ook geschikt gemaakt voor het onderling synchroniseren van gamedata via iCloud, zodat je Pac-Man Dash! op meerdere apparaten kunt spelen. Je hebt minimaal een iPhone 4S nodig om deze game lekker te kunnen spelen. Een vijfde generatie iPod touch, derde generatie iPad of iPad mini volstaat ook.

Wie op zoek is naar nog meer endless runner-games gebaseerd op oude arcadespellen kan ook eens naar Pitfall! kijken, dat gebaseerd is op een Atari 2600-game uit 1982.

Downloaden: Pac-Man Dash! (gratis, universeel, iOS 5.0+)
Ook verkrijgbaar: Pac-Man (€4,49, iPhone, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juli 2013, 9:40
Categorie Games
Onderwerp pac-man

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.