Ontspanning voor het weekend: The Creeps en Charmed gratis

Er zijn drie soorten applicaties in de App Store: applicaties die voor de iPhone zijn gemaakt, universele applicaties en applicaties die speciaal voor de iPad zijn gemaakt.

the creepsKoopjesjagers kunnen vanavond/vannacht twee leuke games downloaden: The Creeps en Charmed. The Creeps is een van de populairste tower defense-games op de iPhone. In samenwerking met FreeAppaDay geven ze de applicatie (voorheen €0,79) gratis weg. Het leuke is dat je rekening moet houden met extra obstakels die je eerst uit de weg moet ruimen (zoals grafstenen) en dat er gastoptredens zijn van Pocket God- en Doodle Jump-figuurtjes.

iphone charmedCharmed is de andere bekende game, die tijdelijk gratis verkrijgbaar is. Dit is een game voor mensen die van Bejeweled houden en geen zin hebben om daar €2,39 voor neer te tellen. Het idee is simpel: maak steeds rijtjes met stenen van dezelfde kleur. Hoe meer je op een rijtje krijgt, hoe meer punten je verzamelt. Er zitten 35 layouts in de game, die voor een oneindig aantal levels zorgen. Charmed kost normaal €2,39.

Zoals bij alle tijdelijk gratis apps: wie zeker wil zijn dat de aanbieding nog geldt moet niet te lang wachten. Nog een aanvulling voor de liefhebbers van gratis: er is nu ook een gratis versie van de eerder besproken game Flick Bowling 2 (€2,39). Je moet dan wel naar reclamebanners kijken.

Downloaden: The Creeps en Charmed (beide tijdelijk gratis)

Hieronder zie je een video van The Creeps:

En een video van Charmed:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 maart 2010, 23:05
Categorie Games
Onderwerpen game, gratis, korting

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.