Omroep Flevoland lanceert iPhone-app met nieuws, weer en gemiste programma’s

Omroep Flevoland heeft deze week als een van de eerste regionale omroepen een eigen iPhone-applicatie gelanceerd. De applicatie biedt onder meer nieuwsberichten en video's van nieuws- en sportgebeurtenissen evenals het laatste nieuws en weerbericht.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Omroep FlevolandOmroep Flevoland heeft deze week als een van de weinige regionale omroepen een eigen iPhone-applicatie gelanceerd. De applicatie biedt onder meer nieuwsberichten en video’s van nieuws- en sportgebeurtenissen. Bovenin de applicatie vind je het laatste nieuwsbulletin, het 1 minuut nieuws en het meest recente weerbericht terug.

Ook kun je met de applicatie programma’s, zoals Beneden Peil en Flevoland Sport, van Omroep Flevoland TV terugkijken. Deze video’s kunnen wel schermvullend worden weergegeven. Daarnaast biedt de applicatie toegang tot uitgebreide regionale verkeersinformatie met videoweerbericht en buienradar. De omroep bracht eerder ook al de Flevotext-applicatie voor de iPad uit, waarmee het teletekst kan worden geraadpleegd. De nieuwe applicatie van Omroep Flevoland is er ook voor de iPad.

Downloaden: Omroep Flevoland Nieuws & Info (gratis)

Met dank aan tipgever Koen Peeters.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 februari 2011, 17:40
Categorieën Nederlandse apps, Nieuws
Onderwerpen omroep, weerbericht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.