Omgeving-app Localscope ziet af van Premium-abonnement

De omgeving-app Localscope waarmee je ziet wat er in de buurt is, kost weer 1,79 euro - maar alle gebruikers krijgen volledig gratis toegang.

Localscope iPhone navigatieDe iPhone-app Localscope, die laat ziet wat er allemaal in de buurt is, is niet langer gratis te downloaden met een in-app aankoop voor extra mogelijkheden. Het herkennen van gebruikers die zo’n Premium-aankoop hadden gedaan, leverde ontwikkelaar Cynapse naar eigen zeggen teveel problemen op. Na update 3.4 van de app, kost de applicatie weer 1,79 euro in de App Store. Mensen die de applicatie al hadden, kunnen nu gratis gebruik blijven maken van alle functies – ook al heb je daarvoor geen Premium-aankoop gedaan.

Localscope op kaartLocalscope is een applicatie waarmee je via allerlei diensten en websites kijkt wat er in je nabije omgeving voorhanden is en gebeurt. Je ziet de dichtstbijzijnde plaatsen volgens Google en Yelp, ziet waar je kan inchecken met Foursquare, maar kan ook berichten uit de buurt bekijken met Twitter, Facebook, Picasa, Flickr, Instagram, Wikimapia en Panoramio.

Dat is echter alleen nog maar het gedeelte Ontdekken. Localscope biedt daarnaast nog het gedeelte Zoeken. Die biedt toegang tot zoeken op Wi-Fi, restaurants, banken, kroegen, tankstations, golfclubs, campings, parken, busstations en nog veel meer. Opnieuw kan je daarna per website of dienst de resultaten bekijken, waaronder bijvoorbeeld met Google. Als je een bestemming hebt gekozen, kan je er naartoe navigeren met Apple’s Kaarten app, Google Maps, Navigon, Waze, Skobbler en meer. Je kan behalve op je eigen locatie, ook elders op de kaart naar een voorziening zoeken. Omdat je bepaalt welke informatie je wilt hebben en vanaf welke bron, is Localscope een handige applicatie om vóór je navigatieapp te gebruiken.

Downloaden: Localscope (€1,79, iPhone, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 april 2013, 21:31
Categorie Navigatie
Onderwerpen localscope, locatie, Navigatie, omgeving

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.