Pocket kan nu delen naar WordPress en Twitterrific

De offline lezen-app Pocket (Formerly Read It Later) op de iPhone en iPad is voorzien van deelfuncties naar WordPress en Twitterrific.

Pocket Read It Later iPhone iPadDe offline lezen-app Pocket is voorzien van een nieuwe update die kort volgt op de eerste verjaardag van de applicatie. De applicatie waarnaar je artikelen, foto’s en video’s kan doorsturen voor later offline gebruik, is voorzien van nieuwe deelmogelijkheden. In Pocket 4.5.1 kan je delen naar het blogplatform WordPress, naar de Twitter-app Twitterrific en naar notitie-app Quotebook (€2,69).

Verder zijn er twee fouten verholpen uit Pocket. Delen onder iOS 5 moet niet langer zorgen voor een vastloper, en ook het openen van de opties mag geen crashes meer mag veroorzaken.

De jongste concurrent van Pocket, dotdotdot Reader, heeft vandaag eveneens een update gekregen. De nieuwe speler op de markt van offline lezen-apps verwelkomt nieuwe gebruikers met een nieuwe video en een gids in de applicatie die gebruikers op weg moet helpen. Reageren op gedeelde teksten van andere gebruikers – iets wat ondanks de net geïntroduceerde deelfunctie nog niet mogelijk is in Pocket – is ook makkelijker gemaakt.

Downloaden: Pocket (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 april 2013, 19:23
Categorie Nieuws
Onderwerpen lees later, offline lezen, twitterrific, wordpress

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.