Officiële app van Dam tot Damloop 2013 voor iPhone is uit

De officiële iOS app van de Dam tot Damloop op 22 september is uit, met daarin het laatste nieuws, trainingstips, kaarten en informatie.
Lisa van der Velden - · Laatst bijgewerkt:

dam tot damHoofdsponsor ASICS heeft de officiële Dam tot Damloop app uitgebracht. De app van het hardloopevenement bevat alle informatie rondom het evenement op 22 september aanstaande, zoals het laatste nieuws, trainingstips, allerlei kaarten en achtergrondinformatie. Als je op de 22e in de startblokken staat druk je op GO en daarna op Start. Na de eindstreep klik je op Finish. De app zal dan de afgelegde kilometers en het tempo weergeven, en afzetten tegen de door jou ingevulde richttijd. Tijdens de wedstrijd kun je elke kilometer jouw tussentijden checken, net als jouw huidige positie op het parcours.

Voor de meetfuncties van de app is het belangrijk dat je aangeeft of je op 22 september 4 of 10 Engelse Mijlen -respectievelijk 7 of 16 kilometer- wil gaan lopen. Dit kan bij het openen van de app onder het tabblad Richttijd, maar ook bovenin in het menu dat je bij ieder onderdeel kunt opvragen door op het icoontje van het lijstje te drukken. De app biedt renners een heleboel informatie, variërend van het geschikte ontbijt op de dag zelf tot alle herkenningspunten in het parcours en de beste plekken om aan te moedigen voor vrienden en familie. Naast de meetfuncties en uitgebreide informatievoorziening heeft de app ook een aantal extra’s. Zo kun je tweets over de Dam tot Damloop lezen, de app tippen door een mailtje naar vrienden te sturen en via de app naar de officiële website van de Dam tot Damloop.

Downloaden: Dam tot Damloop App van ASICS (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

dam tot dam beginschermdam tot dam richttijd

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 november 2013, 14:24
Categorie Sport
Onderwerpen hardlopen, sport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.