Stoli RecApp voor iPhone: maak samen een video via social media

Stoli RecApp voor iPhone koppelt gebruikers via social media aan elkaar en maakt een compilatievideo van content over een bepaalde gebeurtenis.

Stoli Recapp logoMet Stoli RecApp voor iPhone kun je na een leuke gebeurtenis alles op een originele wijze terugzien. Op een festival of een feestje werkt RecApp het best. De bedoeling is dat je het samen met vrienden of familie gebruikt. Installeer allemaal de gratis app, breng ze met elkaar in verbinding en werk samen aan een leuke video om achteraf herinneringen op te halen aan de gebeurtenis. Dit doe je door tijdens het evenement leuke foto’s te nemen en video’s te schieten. De Stoli RecApp-app maakt van deze content een RecApp-video waarin beelden van alle gebruikers voorbijkomen.

De content wordt gehaald van diensten als Instagram, Vine, Twitter en Facebook. Voordat je RecApp dus echt goed kunt gebruiken moet je de app toegang geven tot content van deze diensten. Maak je bijvoorbeeld tijdens een verjaardag foto’s en filmpjes, dan kan de dienst deze van je social media halen. Als je vrienden of familie hetzelfde doen en aangeven dat ze bij hetzelfde moment aanwezig zijn, zorgt RecApp dat er achteraf een leuke mix wordt gemaakt van al het beeld. Je kunt niet zomaar meedoen aan zo’n RecApp-activiteit. In de app wordt een code gegeven die je met elkaar hoort te delen. De aanwezigen krijgen na afloop een link die ze op hun social media kunnen plaatsen. Overigens probeert de dienst het wel netjes aan te pakken. De content wordt eerst bekeken en goedgekeurd. Zo worden overmatig alcoholgebruik en gebruikers onder de 21 jaar niet toegelaten.

Recapp codeRecapp foto

Downloaden: Stoli RecApp (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 augustus 2013, 10:30
Categorie Sociaal netwerken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.