NS Reisplanner Xtra voorzien van nieuw ontwerp, favoriete reizen plannen

NS heeft een nieuwe versie van NS Reisplanner Xtra uitgebracht met favoriete reizen voor het eenvoudig plannen van reizen op favoriete trajecten en een nieuw frisser uiterlijk.

Nieuw uiterlijk voor NS Reisplanner XtraNS heeft vanavond een nieuwe versie van NS Reisplanner Xtra voor iPhone uitgebracht, waarin enkele nieuwe functies worden geïntroduceerd. Met Favorieten kun je voortaan een reis plannen aan de hand van je favoriete traject. Handig als je elke dag dezelfde route aflegt. Ook kun je makkelijker meldingen voor geplande reizen instellen. Tevens heeft men de app een nieuwe frissere uitstraling aangemeten, waarbij de lichtblauwe knoppen met schaduw zijn vervangen door egaal donkerblauwe knoppen die er een stuk strakker uitzien. Alle standaardknoppen staan nu bovendien op één pagina, en niet meer op twee zoals in de oude versie nog het geval was.

Naast de nieuwe functies zijn er in versie 2.12 van de app ook de nodige problemen verholpen. Zo geeft de ritinformatie nu altijd de correcte gegevens weer en vraagt de app onder iOS 6 weer netjes toestemming als je een reis aan je agenda wil toevoegen. Al met al een fijne update zo vlak voor Kerst. In oktober werd de app nog geoptimaliseerd voor iOS 6 en de iPhone 5 en werden functies als reisadvies delen toegevoegd.

Downloaden: NS Reisplanner Xtra (gratis, iPhone en iPod touch, iOS 5.0+)

Tipgever: @basvanderploeg

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 december 2012, 20:28
Categorie Reizen
Onderwerpen ns reisplanner, reizen, trein

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.