Nike+ GPS krijgt update met meer Facebook- en Twitter-functies

Nike+ GPS heeft een update gekregen, met een optie om je snelheid om Twitter/Facebook te plaatsen, bewerkbare Twitter-berichten en een functie om automatisch te kalibreren.

nike plusDe iPhone-applicatie Nike+ GPS heeft vannacht een update gekregen. Met deze app kun je je hardlooprondjes vastleggen, zonder dat je een schoensensor van Nike+ nodig hebt. In de nieuwe versie kun je kiezen of je de pauze/play-knop wilt gebruiken om je hardloopmeting te starten of te pauzeren. Ook kun je voortaan aangeven of je snelheid op Facebook en Twitter moet worden gepost. Tot voorheen toonde Nike+ GPS alleen de afgelegde afstand en de tijd, maar niet de snelheid. Handig is ook dat je eerst je Twitter-berichten kunt bewerken, voordat ze worden gepubliceerd. Dus wil je opscheppen met een onrealistisch snelle tijd, dan kan dat ook.

Er is een nieuwe auto-kalibratiefunctie toegevoegd om je hardlooprondes beter te kunnen meten. Tenslotte zijn er nog een aantal bugfixes en kleine verbeteringen doorgevoerd. Het is bijvoorbeeld gemakkelijker geworden om te registreren en in te loggen, waarbij je ook je Facebook- of Twitter-accountgegevens kunt gebruiken als je nog geen Nike+ account hebt. In de toekomst komen er nog meer nuttige functies aan.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 juli 2011, 10:43
Categorie Sport
Onderwerpen hardlopen, nike, sport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.