Nieuwe trailer voor Infinity Blade III (video)

Infinity Blade III heeft een nieuwe trailer gekregen. De game is vanaf 18 september te downloaden op de iPhone, maar komt op de iPhone 5s pas echt tot zijn recht.

GU WO Infinity Blade III headerChair Games heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor Infinity Blade III, de game waar we afgelopen dinsdag een eerste glimp van konden opvangen. Infinity Blade III zal dé game worden waarmee je de grafische kwaliteiten van de iPhone 5s met 64-bits A7-processor aan je vrienden kunt demonstreren. De nieuwe trailer kijkt eerst terug naar de eerdere twee Infinity Blade-games, om vervolgens de aandacht te richten op het laatste hoofdstuk. Het lijkt erop dat Infinity Blade III niet hetzelfde lot beschoren is als Infinity Blade: Dungeons, dat na een jaar wachten werd afgeblazen. Voor Infinity Blade III is zelfs al een concrete releasedatum bekend: op 18 september kun je de game downloaden en genieten van de zeven nieuwe werelden, vuurspuwende draken en zwaardgevechten.

Ook goed om te weten: de maker van Infinity Blade heeft plannen om met de nieuwe gamepadfuncties in iOS 7 bezig te gaan. Hopelijk gaat dat betekenen dat je de game straks met een makkelijker te bedienen gamepad kunt spelen.

Meer video’s over Infinity Blade zijn te zien via deze YouTube-afspeellijst:

https://www.youtube.com/watch?v=Wnh98ELfR04&list=PL_UggmoSaui0Ff4MrUPQRsgt8XFWWDct4

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 september 2013, 10:14
Categorie Games
Onderwerp infinity blade

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.