Nieuwe levels voor Angry Birds Space en Cut the Rope

Nieuwe updates voor de iOS-spellen Angry Birds Space en Cut the Rope voegen een reeks nieuwe levels toe. Je moet beide levelpakketten wel eerst vanuit het spel vrijspelen.

Angry Birds Space updateZowel Angry Birds Space als Cut the Rope hebben vandaag een update gekregen. Beide spellen bieden ieder ruim twintig nieuwe levels. Angry Birds Space is aan het thema Mars gehangen en Cut the Rope houdt de gamer zoet met een pakket waar spoken invloed uitoefenen op de uitkomst van de puzzels.

Angry Birds Space

Angry Birds Fiery UpdateRovio maakt bij de nieuwe update slim gebruik van alle publiciteit rond de landing van NASA’s Curiosity op Mars. In deze update baan je jezelf een weg door twintig nieuwe levels op de rode planeet, laat je vulkanen exploderen en vuur je asteroïden af. Een nieuw varkentje in de vorm van een astronaut maakt ook zijn intrede. Verder zijn er extra bonuslevels die je kunt ontdekken dankzij de drie verborgen marswagens en –landers. Om de Mars-levels te spelen moet je wel eerst een aantal andere spelwerelden uitspelen.

Downloaden: Angry Birds Space (€0,79)

Cut the Rope

Cut the Rope updateDe update van Cut the Rope bevat een spookpakket met 25 nieuwe levels waarin spoken de puzzels beïnvloeden op verschillende manieren. Ook bevat deze versie een nieuwe superkracht waarmee je snoep over het scherm kunt bewegen. Door superkrachten te gebruiken kun je in levels ook een vierde ster verdienen, waardoor het makkelijker is om nieuwe levels vrij te spelen. Om de nieuwe levels te spelen moet je wel eerst 600 sterren in andere leveldozen verzamelen.

Downloaden: Cut the Rope (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 augustus 2012, 17:18
Categorie Games
Onderwerpen angry birds, cut the rope

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.