Nederlandse Weathercube is Apple’s App van de Week

De Nederlandse weer-applicatie Weathercube is door Apple uitgeroepen tot App van de Week en kan daarom gratis worden gedownload voor iPhone, iPad en iPod touch.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Weathercube iconWe zagen de Nederlandse weer-app Weathercube eerder deze week al gratis worden. Nu blijkt dat Apple de app heeft uitgeroepen tot App van de Week. Dit betekent dat je Weathercube tot en met donderdag 7 maart gratis uit de App Store kunt plukken. Weathercube laat je de laatste weersomstandigheden zien in een fraaie interface, die je bedient door de kubus heen en weer te swipen. Het ontwerp van de app doet enigszins denken aan taken-applicatie Clear. Weathercube is gemaakt door de Nederlandse ontwikkelaar Appsuperb.

WeathercubeAfgelopen jaar bespraken we Weathercube nog uitgebreid. We prezen toen het ontwerp van de app, maar maakten wel een paar kanttekeningen. Voor de grote weerjunks biedt Weathercube namelijk wellicht niet genoeg informatie. Wil je gewoon weten hoe warm het buiten is en of het wellicht regent, dan heb je aan Weathercube’s strakke ontwerp wel genoeg. De interface van de app is niet alleen mooi, maar ook snel te bedienen.

Gezien de naam van de rubriek ‘App van de Week’, durven we er wel van uit te gaan dat de actie tot en met donderdag 7 maart zal lopen. Helemaal zeker weten we dit alleen niet. Kijk sowieso altijd goed in de App Store naar de verkoopprijs voordat je op de downloadknop drukt.

Downloaden: Weathercube (gratis, normaal €0,89, universeel, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 23:45
Categorie Het weer
Onderwerpen app van de week, weerbericht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.