Day One dagboek-app kan exporteren als PDF na update

Day One voor iPad en iPhone biedt voortaan de optie dagboeken als PDF te exporteren en te openen in iBooks of te printen. Je kiest zelf criteria.

Day One dagboek-app iPad updateDay One, de stijlvolle dagboek-applicatie voor de iPad en iPhone, is voorzien van een grote update die het onder andere mogelijk maakt om segmenten van je dagboeken te exporteren als een PDF-bestand met opmaak in tact. Voordat je besluit te exporteren of te printen, geef je aan tussen welke data je dagverslagen worden doorgestuurd, maar je kan ook filteren op de steekwoorden die je aan artikelen hebt gehecht. PDF’s kunnen voorts geopend worden in onder andere Dropbox en iBooks, en het exporteren gebeurt op de achtergrond terwijl je verder je gang gaat in Day One.

Day One dag invullen iPadBehalve compilaties, kan je ook individuele verslagen exporteren via hetzelfde menu als waar je mee deelt en anderzijds verstuurt. Om het exporteren wat frivoler te maken, kan je voortaan tot 30 dagen terug beroep doen op het weer van die dag. Voorheen kon de app slechts het weer van de drie laatste dagen achterhalen. Er zijn meer bewerkingsopties. Zo kan je de kop van een verhaal laten uitvoeren in het lettertype Sanchez en heeft Day One een overzichtelijkere html-codering gekregen.

Day One start verder sneller op, kan beter overweg met Dropbox-synchronisatie, heeft nieuwe geluidseffecten voor bijvoorbeeld pushberichten die je herinneren je dagboek in te vullen en als laatste zijn de instellingen heringericht. In de omschrijving van de update valt verder te lezen Day One voor de Mac (€8,99) binnenkort ook onder handen wordt genomen. Je kan dan steekwoorden, locaties en het weer toevoegen aan de dagverslagen aldaar.

Downloaden: Day One (€4,49, universeel, iOS 5.1+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 maart 2013, 12:56
Categorie Productiviteit
Onderwerpen dagboek, day one, schrijven

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.