iculture-nederlandse-apps
Nederlandse Apps

Nederlandse taalgidsen van Mo’media vandaag gratis

De Nederlandse uitgever Mo'media geeft zes taalgidsen gratis weg. De gidsen bevatten 400 zinnen, 500 woorden en plaatjes, zodat je op meerdere manieren duidelijk kunt maken wat je wilt.

100 procent fransDe Nederlandse uitgeverij Mo’media geeft gratis taalgidsen weg. Kies uit Portugees, Frans, Duits, Italiaans of Engels. Daarnaast brengt de uitgeverij ook stedengidsjes op de markt (100% Antwerpen, Berlijn, Barcelona, Rome, Amsterdam en Parijs) maar daar zul je wel voor moeten betalen. De app bevat zinnetjes zoals je die vroeger in de Wat & Hoe-gidsen tegenkwam. Je hebt meer dan 400 standaardzinnen tot je beschikking, die ook worden uitgesproken en die van pas komen tijdens verschillende situaties op je reis. Er is extra aandacht voor de menukaart in het betreffende land, zodat je geen rare verrassingen op je bord aantreft.

Weet je echt niet meer hoe je iets moet uitleggen, dan zijn er ook afbeeldingen, waarmee je gewoon kunt aanwijzen wat je bedoelt. In de woordenlijsten staan meer dan 500 veelgebruikte worden, die je snel kunt opzoeken, zowel van Nederlands naar de vreemde taal, als andersom. Woorden die je wilt onthouden voeg je toe aan je favorieten.

Er zijn twee manieren om in het bezit te komen van deze taalapps: je kunt je mobiele nummer achterlaten op de website van Libris en krijgt dan een downloadlink. Of je gaat gewoon naar de App Store en haalt ze daar gratis op.

Downloaden:

100 procent engels

Tipgever: Björn en Pluk

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 juni 2011, 22:46
Categorieën Naslagwerken, Nederlandse apps
Onderwerp nederlandse apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.