Nederlandse app Wielerjaar zet wielrenkalender op je iPhone

Wielerjaar is een Nederlandse app die alle wielerwedstrijden van 2012 op de iPhone beschikbaar maakt. De app toont de wedstrijden voor de komende 7 dagen, waarbij je ook kunt twitteren.

wielerjaar 2012Als je momenteel naar buiten kijkt, heb je waarschijnlijk weinig zin om op de racefiets te stappen. Maar ben je professioneel wielrenner, dan zul je je alvast moeten voorbereiden op het wielerjaar 2012. De nieuwe app Wielerjaar heeft alle belangrijke wedstrijden voor komend jaar op een rijtje gezet. De wielerkalender bevat wedstrijden uit de UCI World Tour en de belangrijkste koersen uit de UCI Europe Tour. 2012 is bijzonder, want er zijn grote rondes en wereldkampioenschappen in eigen land, de Olympische Spelen komen eraan en de onvermijdelijke klassiekers staan op het programma.

Wielerjaar toont je voor de komende 7 dagen welke wielerkoersen eraan komen. De wielerkalender is offline te bekijken en is voorzien van Twitter-integratie, als je ook je vrienden op de hoogte wilt brengen van een fietsfestijn. De opzet van Wielerjaar is vrij simpel en er zouden voor de prijs van €0,79 best iets meer functies in mogen zitten, zoals een integratie met de iPhone-agenda of push notificaties. Nu moet je de app steeds opstarten om te zien of er binnenkort een wielerwedstrijd is.

Downloaden: Wielerjaar (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 januari 2012, 16:29
Categorie Sport
Onderwerpen fietsen, sport, wielrennen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.