iculture-populaire-apps
Populaire Apps

AppDump laat zien hoeveel iPhone-apps je gekocht hebt

AppDump laat zien hoeveel geld je aan apps hebt uitgegeven. De app geeft je ook de mogelijkheid om de lijst met apps te delen met vrienden.

appdumpWil je een overzicht krijgen van de iOS-apps die je in de loop der tijd hebt gekocht, dan waren er altijd al de App Store Expense Monitor en de dienst Applist.me. De Mac-applicatie AppDump hebben we nog niet eerder op iPhoneclub besproken, maar kan ook handig zijn voor mensen die wel eens willen weten hoeveel geld ze hebben uitgegeven. AppDump is niet nieuw, maar biedt wel een aantal handige functies om je appverzameling met anderen te delen.

De app laat zien wat de actuele prijzen zijn van de apps die je hebt aangeschaft. Dit kan dus duurder lijken dan je in werkelijkheid kwijt bent geweest, als je een liefhebber bent van tijdelijk gratis apps. De 3MB grote scannersoftware kijkt welke applicaties er in de mappen van iTunes te vinden zijn. Dat betekent dus ook, dat mensen die maar heel zelden met iTunes synchroniseren, niet hun volledige appcollectie in beeld krijgen. AppDump laat ook de actuele versienummers zien en toont de locatie van de iOS-apps op je harde schijf.

appdump carcassonne Je kunt sorteren en exporteren als txt-, csv-, json- of xml-bestand. Toch is er maar één manier om exact te weten hoeveel geld je hebt uitgegeven aan apps: al je iTunes-afrekeningen langslopen en noteren hoe duur de app was toen je ‘m kocht.

Meer info: AppDump
Via: iPhone-ticker

Deze lijsten zijn gebaseerd op afgelopen week. Een aantal van de toen gratis apps heeft inmiddels weer een prijskaartje.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 januari 2012, 16:47
Categorie Desktop
Onderwerpen populaire apps, uitgaven

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.