Auto-encyclopedie Road Inc tijdelijk gratis voor de iPad

De prachtige auto-encyclopedie Road Inc: Legendary Cars voor de iPad is tijdelijk gratis te downloaden. In de applicatie trek je het doek van 3D-modellen van de bolides en lees en bekijk je er historisch materiaal over.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Road Inc Legendary Cars gratis iPadDe enorm fraai vormgegeven auto-encyclopedie Road Inc is tijdelijk gratis te downloaden op de iPad. De app was al verkrijgbaar in een gratis versie, maar nu is ook de volledige variant tijdelijk voor niks binnen te halen en te gebruiken. In de applicatie trek je letterlijk het doek van een voor de geschiedenis belangrijke auto, waarna je allerlei documentatie over de auto kan inzien en doorlezen. Zo zijn auto’s voorzien van productiefoto’s, het motorgeluid, een uitgebreide geschiedenis en zeldzame video’s.


In maart schreven we al eerder over Road Inc en toen gebruikten we het woord verbluffend om het te beschrijven. Ook bijna een half jaar later zijn er nog maar weinig apps op de iPad met zo’n indrukwekkende presentatie. Je schuift horizontaal door de verschillende auto’s heen waarvan je het doek kan trekken om ze zo gratis te downloaden op de iPad. Daarna kan je in 360 graden rondom de auto kijken door naar boven te bewegen op het scherm, en kan je daaronder een map met de geschiedenis en een kistje met multimedia-materiaal openen. Van de Ford Mustang en de Ferrari Enzo tot de Alfa Romeo 6C 1750. Road Inc verzamelde er wetenswaardigheden, foto’s en video’s over en verpakt die in een schitterende app met een unieke interface.

Lees ook onze uitgebreide app-impressie van Road Inc uit maart.

Downloaden: Road Inc: Legendary Cars (tijdelijk gratis, was €5,49 (inmiddels €0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.