Navizon 2.0 krijgt realtime Moving Mode

Navizon heeft een update gekregen naar versie 2.0. In de nieuwe versie zie je een realtime Moving Mode, waarbij je locatie elke 10 seconden automatisch wordt bijgewerkt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Navizon 2.0 met realtime Moving ModeNavizon, de navigatie-oplossing die via Wi-Fi-tracking werkt, heeft een update gekregen. De nieuwe versie 2.0 bevat meer functionaliteit, zoals het realtime bekijken van je beweging op de kaart en de mogelijkheid om over de kaart te schuiven. Je hoeft dan niet telkens op de knop Locate me te drukken. In plaats daarvan zet je het programma in Moving Mode, waarbij je lokatie elke 10 seconden automatisch wordt vernieuwd.

Je kunt Navizon ook op de achtergrond laten draaien, waarbij het via de Buddy Finder de positie van je vrienden in de gaten houdt. Verder is het nu mogelijk om Navizon Alerts in te stellen: daarbij krijg je een e-mailbericht wanneer een van je vrienden een bepaald gebied binnenkomt. De nieuwste versie van Navizon is geschikt voor alle firmware-versies. Hieronder zie je een filmpje die de mogelijkheden van Navizon demonstreert. De download van Navizon vind je via de Installer.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 1:05
Categorie Navigatie
Onderwerpen firmware, locatie, Navigatie, realtime

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.