Navigon navigatie-apps: iCloud-sync en locatie delen met Glympse

Navigon T-Mobile Select en de andere Navigon navigatie-apps voor de iPhone en iPad hebben nu realtime informatie en Foursquare-gegevens.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Navigon Select T-Mobile header iPhoneDe gratis navigatie-app voor T-Mobile abonnees Navigon Select T-Mobile én de conventionele Navigon-apps zijn geüpdatet naar versie 2.3. De update voegt een schat aan extra informatie toe aan de applicaties met behulp van een koppeling met Foursquare. De toepassing maakt gebruik van de informatie op het sociale locatie-netwerk en dat betekent dat Navigon vanaf nu miljoenen locaties wereldwijd als point of interest kan aanstippen. Als je bent ingelogd met Foursquare, krijg je persoonlijke suggesties in Navigon Select en kan je bij aankomst meteen inchecken op je bestemming.

Daarnaast maakt de applicatie nu gebruik van iCloud-synchronisatie. Favorieten zoals adressen en point of interests worden voortaan opgeslagen en online gesynchroniseerd tussen de app op de iPhone en iPad.

Ten slotte is Navigon voorzien van realtime locatie-informatie. Dankzij Glympse (App Store-link) zie je de geschatte aankomsttijd in beeld terwijl je rijdt, waarbij weg- en verkeersomstandigheden in acht worden genomen. Ook kan je aan de hand daarvan je locatie versturen, zodat ontvangers zien waar je bent.

Downloaden: Navigon Select T-Mobile (gratis, universele app, iOS 5.0+, mobiele T-Mobile verbinding vereist)
Downloaden: Navigon Europa (€69,99, universele app, iOS 5.0+)
Downloaden: Navigon BeNeLux (€54,99, universele app, iOS 5.0+)
Downloaden: Navigon EU 10 (€59,99, universele app, iOS 5.0+ met: Oostenrijk, België, Denemarken, Duitsland, Liechtenstein, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Zwitserland en Zweden)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 juli 2013, 14:56
Categorieën Navigatie, Nederlandse apps
Onderwerp Navigatie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.