Angry Birds Rio voor iPad krijgt 24 nieuwe levels

Angry Birds Rio is van een update voorzien met 24 nieuwe levels en twee power-ups.

Angry Birds RioAngry Birds Rio, de spin-off van het immens populaire iOS-spelletje, is voor het eerst in tijden weer van een update voorzien. In versie 1.5.0 vind je 24 nieuwe levels, waarin je met een speciaal lasersysteem en zaadjes de groene varkens op nieuwe wijzen onder vuur kunt nemen. De levels krijg je alleen niet zomaar: om tot 18 van de nieuwe uitdagingen toegang te krijgen moet je sterren verzamelen, terwijl je voor zes levels veren in je bezit moet hebben.

De update introduceert ook de Samba Burst en TNT Drop. Deze twee power-ups komen van pas als je makkelijk en snel een level wil beëindigen. Je kunt hier alleen niet zomaar gebruik van maken: bij het gebruik van de speciale krachten verbruik je één power-up. Bij het installeren van de update krijg je er 20 om te besteden, waarna je er één per dag ontvangt.

Angry Birds Rio is op het moment ook goedkoper dan je van het spelletje gewend bent. In verband met een grootschalige aanbiedingsactie van ontwikkelaar Rovio betaal je maar 89 eurocent voor de iPad-versie. Normaal gesproken kost deze €2,69.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 december 2012, 13:54
Categorie Games
Onderwerpen angry birds, rovio

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.