Navigon MobileNavigator krijgt actieve rijstrookassistent, favorieten delen en MyReport

Navigon MobileNavigator heeft een update gekregen en is nu een universele app (ook voor iPad) met actieve rijstrookassistent, favorieten delen en fouten doorgeven via MyReport.

navigon iphoneDe navigatiesoftware van Navigon heeft vannacht een grote update gekregen. Versie 1.7 is nu een universele app voor iPhone én iPad. Dat betekent dat je voortaan ook kunt navigeren met kaartmateriaal en een interface die voor het grote scherm van de iPad zijn aangepast. Nieuw is ook de Actieve Rijstrookassistent, die in de vorm van een dynamisch meelopende animatie het verloop van de route laat zien. Je krijgt tijdig te zien hoe en wanneer je moet voorsorteren. Op een realistische manier zie je het verloop van de route in bochten. Als extra in app-aankoop is de mogelijkheid aanwezig om extra geleiders toe te voegen. Dit zijn aanvullende gidsen, die je helpen bij het kiezen van de beste restaurants, hotels en reisbestemmingen.


navigon beneluxFavorieten delen is een nieuw toegevoegde functie: als je Navigon MobileNavigator op meerdere iOS-apparaten gebruikt, kun je de opgeslagen favorieten tussen de verschillende apparaten kopiëren. Je doet dit via e-mail. De laatste nieuwe functie is MyReport, waarbij je wijzigingen kunt doorgeven. Kom je bijvoorbeeld een rotonde tegen, die nog niet op de kaart staat, dan geef je dat via de app door. Na controle zullen de aanpassingen in de volgende release worden opgenomen.

Tip: let bij de aanschaf op dat het Europa-pakket goedkoper is dan de uitvoering met alleen kaarten van de Benelux. Naast deze betaalde versies is er ook een gratis uitvoering van Navigon voor T-Mobile-klanten. Deze is beperkter in functionaliteit en heeft nog geen update gekregen. Bovengenoemde functies ontbreken dus.

Downloaden:

Tipgever: mhoutman via Twitter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 december 2010, 14:05
Categorieën Navigatie, Nederlandse apps
Onderwerpen ipad, Navigatie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.