National Geographic maakt City Guides voor iPhone makkelijker in gebruik

National Geographic heeft de City Guides-app vernieuwd. Voortaan is de bediening makkelijker en er zijn aanpassingen voor iOS 7 gedaan.

city-guidesStedengidsen neem je natuurlijk niet meer als gedrukt boek mee. Er is een gigantische keuze uit digitale stedengidsen voor de iPhone, van Triposo tot CityZapper. National Geographic City GuidesNational Geographic heeft ook stedengidsen, die je allemaal terugvindt in één handige app. Met de steden Londen, Parijs, Rome en New York richt National Geographic zich wel op de grote vier, maar dat is commercieel gezien misschien ook wel het slimst. Een reeks vernieuwingen en aanpassingen voor iOS 7 brengen de app weer onder de aandacht.

National Geographic heeft toegang tot het hoofdmenu vereenvoudigd en een nieuwe menu-animatie zorgt ervoor dat je altijd weet waar je in de app bent. Foto’s laden voortaan op de achtergrond, terwijl je andere apps gebruikt. Wil je terug naar het voorgaande scherm, dan lukt dat door vanaf elke plek in de app van links naar rechts te vegen vanaf de schermrand. De National Geographic City Guides-app is gratis, maar om de volledige content te kunnen bekijken moet je een in-app aankoop doen. Dat kost €4,49 per stad of €11,99 voor de hele bundel.

city-guides-national-geographic-1 city-guides-national-geographic-2

De app is zowel op de iPhone als de iPad te gebruiken en verscheen vijf maanden geleden. De gratis content omvat reisinformatie, live weerbericht, omrekenen van valuta, leuke feitjes en favorieten. Als je betaalt krijg je ook stadswandelingen, een lijst met activiteiten die je kunt ondernemen, foto’s, een tripplanner en geheime tips. Bij dat laatste gaat het om onbekende plekjes die nog weinig mensen hebben ontdekt.

Downloaden: National Geographic City Guides (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Lees ook onze lijst met apps voor leuke hotspots in steden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 oktober 2013, 14:57
Categorie Reizen
Onderwerpen national geographic, reizen, stedengids

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.