NASA lanceert iPhone-applicatie met ruimtemissies en live-tracking

De NASA heeft een officiële applicatie uitgebracht waarmee je ruimtemissies kunt volgen en live de baan van satellieten en andere ruimteobjecten kunt volgen. De NASA geeft de applicatie gratis weg.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

nasa app for iphoneDe NASA is geen groentje wat de iPhone betreft. Ze stellen via NASA TV al streaming video beschikbaar, zodat je 24 uur per dag lanceringen van spaceshuttles en satellieten live kunt volgen. Vanaf vanmiddag is er ook een aparte iPhone-applicatie van de NASA. Daarmee krijg je directe toegang tot alle informatie over de ruimtemissies. De applicatie geeft je toegang tot de Mission Orbit Tracker, waarmee je je favoriete satelliet of ander ruimtegevaarte op de kaart kunt volgen. Verder zijn natuurlijk de bekende, adembenemende ruimtefoto’s aanwezig en kun je video’s van eerdere ruimtemissies bekijken.

De applicatie is gratis in de App Store te vinden. Versie 1.0 van NASA app for iPhone is geschikt voor iPhone 3G/3GS en de iPod touch en is bij voorkeur te gebruiken via een 3G- of Wi-Fi-verbinding.

Downloaden: NASA app for iPhone (gratis)
nasa iphone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 2:02
Categorie Onderwijs
Onderwerp nasa

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.