MyOrder maakt speciale bestelapp voor KFC

KFC Order is een aparte iPhone-app waarin je kan bestellen bij de Kentucky Fried Chicken. De app werkt via betalingen van MyOrder.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

KFC Order via MyOrder betalenOnder de vlag van de Rabobank wordt de Nederlandse betaalapp MyOrder steeds meer ondersteund. De applicatie waarmee je eten kan bestellen en kan afrekenen bij restaurants, Thuisbezorgd.nl, bioscopen, tankstations en thuiskoks, heeft de Kentucky Fried Chicken aan zich gebonden als nieuwe winkel waar je kan betalen. Zo kan je van tevoren een bestelling plaatsen en afrekenen om die af te halen bij de KFC. Meteen of later.

De samenwerking tussen MyOrder en KFC vind je niet alleen terug in de MyOrder-app, maar ook in een apart uitgebrachte KFC Order-app waar de fastfoodketen vandaag over communiceert. De applicaties hebben ongeveer dezelfde opzet, alleen word je in KFC Order verwelkomd met een keuzepagina voor de slechts twee vestigingen die het nu nog ondersteunen: KFC Tilburg en KFC Foodstrip in Amsterdam. De laatste ligt in de buurt van de Amsterdam Arena en de Ziggodome. Wil je in KFC Order afrekenen, dan dien je vanzelfsprekend een account aan te maken of te hebben bij MyOrder.

KFC bestellen iPhone menu KFC Order MyOrder aanvullende bestelling

Bestellen kunnen op drie manieren worden geplaatst. Je kiest ervoor een bestelling direct klaar te laten maken omdat je zelf een straat verderop bent, maar kan het ook klaar laten maken op een afgesproken tijd. De laatste optie is dat je alvast aan een tafel in de KFC gaat zitten en daar de bestelling opgeeft en afrekent. In het hoofdmenu van de KFC Order-app zie je recente transacties terug.

Als de proef in de twee vestigingen bevalt, kan je met MyOrder betalen in alle 43 vestigingen van de Kentucky Fried Chicken. “We zijn zeker van plan de app uit te breiden met andere relevante toepassingen”, schrijft KFC-projectleider Marinho Bouwland in een persbericht.

Pluspunten

  • Bestellen op elk moment

Minpunten

  • MyOrder-account voor KFC-app aanmaken is omslachtig

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 juli 2014, 13:32
Categorieën Eten en drinken, Nederlandse apps
Onderwerpen mobiel betalen, myorder

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.