Honderdduizend knutselideeën in vernieuwde Instructables-app

De knutselapp Instructables voor iPhone en iPad bevat duizenden ideeën om zelf spullen te maken voor je huis.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

instructables-icoonJe kan natuurlijk een cadeautje in de winkel kopen. Maar het is wel zo leuk als je iets zelf hebt gemaakt. Op de website Instructables vind je allerlei ideeën om bijvoorbeeld zelf tassen te maken, bloempotten in de badkamer op te hangen of een brommerhelm te beplakken met spiegeltjes, zodat je een soort discobol krijgt. De bijbehorende Instructables-app voor iOS heeft onlangs een update gekregen en is nu ook op de iPad te gebruiken.


Instructables is tegenwoordig eigendom van Autodesk, het bedrijf dat bekend is van de 3D-tekensoftware voor ontwerpers. Maar daar merk je niets van: alle knutselprojecten in de app zijn laagdrempelig en voorzien van duidelijke stap-voor-stap foto’s. Meer dan 100.000 instructies zijn te vinden in deze app, meest gericht op zelf spullen maken of knutselen in huis, aangevuld met recepten voor bijvoorbeeld zelfgemaakte pesto en technische knutselprojecten, voor als je bijvoorbeeld met de Raspberry Pi aan de slag wilt.

instructables-iphone-1 instructables-iphone-2

Versie 2.0 van de Instructables app heeft een nieuw uiterlijk gekregen, meer afgestemd op iOS 7. Het wat gedateerde uiterlijk is aan de kant gezet, zodat je de knutselprojecten in een frisse nieuwe uitstraling kunt bekijken. Genoeg te doen dus, voor mensen die iets creatiefs willen doen. En als je het niet cadeau geeft, verkoop je het gewoon via Etsy.

Pluspunten

  • Veel leuke ideeën, vaak gratis te maken

Minpunten

  • Amerikaans, sommige spullen niet in Europa verkrijgbaar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 23:30
Categorie Lifestyle
Onderwerp autodesk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.