My Medals is een Nederlandse, virtuele prijzenkast op iPhone

My Medals is een virtuele prijzenkast en backlog voor je sportprestaties op de gebieden hardlopen, wielrennen, zwemmen en schaatsen.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

My Medals iPhone iPadIn welke tijd liep je de vorige marathon ook alweer? My Medals is een nieuwe Nederlandse iPhone-app die je helpt om je sportieve resultaten vast te leggen. Dat gebeurt nu eens niet automatisch, waardoor je de iPhone niet bij elk evenement bij je hoeft te hebben. My Medals is meer een virtuele prijzenkast, waarin je prestaties zet en terugleest voor eigen gebruik. My Medals ondersteunt vier sporten die je kan vastleggen in de app: hardlopen, schaatsen, fietsen en zwemmen.

Sporten waarop je tijden kan neerzetten en de keuze is daar niet voor niets toe beperkt: je bekijkt en vergelijkt je resultaten in een grafiek zodat je goed ziet hoe je presteert. De sporten worden ondersteund door icoontjes. Van elke wedstrijd kan je een medaillefoto plaatsen, de afstand, de datum en de tijd vastleggen.

My Medals overzicht sporten My Medals grafiek prestaties zien

Je kan resultaten inclusief foto’s delen op Facebook, Twitter en via e-mail. Die foto’s blijven niet beperkt tot je al dan niet gewonnen medaille: je kan ook sfeerfoto’s opslaan in de app. Zo is het echt een backlog voor sportprestaties.

My Medals werd ontwikkeld door Pinch, dat eerder verantwoordelijk was voor Speechwriter.

Pluspunten

  • Leuk uitgewerkt
  • Statistieken bijhouden

Minpunten

  • Assortiment sporten kan uitgebreider

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 juli 2014, 13:05
Categorieën Nederlandse apps, Sport
Onderwerp sport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.