My Best Bite-app gaat meest actieve gebruikers belonen

My Best Bite gaat de meest actieve gebruikers belonen met een dinerbon en t-shirts. De app My Best Bite heeft bovendien een update gekregen en biedt de mogelijkheid om Best Bites achteraf toe te voegen.

my best bite logoWaar kun je nou écht lekker eten? De app My Best Bite probeert dat in kaart te brengen met de Foodie Top 25. Gebruikers voegen de lekkerste gerechten die ze kennen toe te voegen aan hun Best Bites, zodat anderen ook weten waar lekkere oesters, friet of een clubsandwich te krijgen zijn. My Best Bite is een app waarin je de lekkerste gerechten van restaurants kunt vinden. Nieuw in versie 1.2 is dat de meest gedreven fijnproevers extra in het zonnetje worden gezet. Hoe meer punten je verdient, hoe hoger je stijgt op de Foodie Top 25.

my best biteJe krijgt punten door Best Bites toe te voegen en zoveel mogelijk likes op jouw Best Bites te verzamelen. Ieder seizoen beloont My Best Bite de persoon met de meeste punten met een dinerbon. Anderen die de top 5 hebben gehaald ontvangen een t-shirt.

In de toekomst gaat My Best Bite de app koppelen aan bijvoorbeeld culinaire evenementen, zodat de bezoekers kunnen bepalen wat de Best Bite van dat evenement was. De vernieuwde My Best Bite-app is sinds dit weekend ook in de App Store te vinden. Deze biedt de mogelijkheid om achteraf Best Bites toe te voegen, eventueel zonder foto. In dat geval kun je anderen uitnodigen om een foto te maken. Bovendien kun je de foto en de teksten van je Best Bite achteraf bewerken. De app heeft ook het zoek- en verkenscherm geïntegreerd en de lijst met restaurants is verbeterd en flink uitgebreid.

Downloaden: My Best Bite (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 augustus 2012, 21:01
Categorie Lifestyle
Onderwerpen planeten, restaurant

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.