Moves bewegingsapp maakt nu gebruik van accounts

De bewegingsapp Moves voor iPhone werkt voortaan met accounts: je account wordt online opgeslagen en zo kan je van toestel wisselen.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Moves iPhone-appDe bewegingsapp Moves maakt steeds meer een beweging naar andere toepassingen. Een nieuwe update zorgt ervoor dat je voortaan een account aanmaakt in de applicatie die zo feilloos bijhoudt waar je bent en wat je aan beweging doet. Een mailadres en wachtwoord zijn nodig om ervoor te zorgen dat je de gegevens van Moves ook naar andere toestellen kan meenemen. De informatie wordt dus niet langer lokaal opgeslagen, maar online in je account.

De update volgt snel op een grote bekendmaking in eind augustus. Toen verkondigde Move dat de applicatie voortaan haar verzamelde bewegingsinformatie kan verspreiden naar andere applicaties. Deze zondag voegde de automatisch genererende dagboek-app Momento zich nog in de lijst van ondersteunende apps, net als bijvoorbeeld dagboek-app Narrato Journal. In die twee apps kan je zo je beweging in je dagboek verwerken zonder er verder moeite voor te doen.

Moves wijst op haar website op haar vernieuwde privacybeleid, maar stelt daarbij meteen dat er maar één ding nieuw is: de applicatie bewaart voortaan je mailadres- en wachtwoordinformatie. Het meenemen van je account betekent natuurlijk ook dat je met een gerust hart verder kan bewegen als je dadelijk een iPhone 5c of iPhone 5s hebt.

Downloaden: Moves (gratis, iPhone, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 september 2013, 19:22
Categorie Gezondheid en fitness
Onderwerpen fitness, moves

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.