Thailand Travelpedia voor iPad tijdelijk gratis

Thailand Travelpedia is een reisapp voor iPhone en iPad, meer informatie over meer dan 50 steden in Thailand. Je krijgt ook restaurants en winkels te zien.

travelpedia thailand fotosThailand, een land waar veel mensen nog wel eens naartoe willen. Twijfel je nog, dan is er de app Thailand Travelpedia die je alvast op weg helpt. Het bevat meer dan 50 steden zoals Bangkok, Phuket, Chiang Mai, Ko Samui, Pattaya, Ayuthaya en Kanchanaburi. Bovendien zitten er 4000 plekken in die de moeite waard zijn, zoals restaurants, shopping en nachtleven. waar je naartoe kunt gaan. De app komt op de iPhone en iPad goed tot z’n recht.

Ontwikkelaar Lingling Pan maakt aan de lopende band dit soort apps, van offline Travel Maps voor Phnom Penh en Wellington tot Travelpedia’s voor Nederland en Zweden. Het komt er voornamelijk op neer dat je bolletjes op de kaart kunt zien en opvraagt wat daar te doen is.

Met apps als Around Me en Localscope kan dat natuurlijk ook. Deze Travelpedia-app is tijdelijk gratis en kan op een (voor ons niet te voorzien) later moment weer betaald worden, dus check de prijs voordat je downloadt.

Downloaden: Thailand Travelpedia (tijdelijk gratis, normaal €4,49, universeel, iOS 4.2+)

thailand travelpedia

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 september 2013, 13:35
Categorie Reizen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.