Motorcycle Rides GPS UK: motorroutes rijden met de iPhone

Motorcycle Rides GPS UK is een app waarmee je ritten maakt door het Britse landschap. Je kunt ritten vastleggen en met anderen delen. Ook kun je de ritten delen via Facebook en Twitter.

motorcycle ride gpsMotorcycle Rides GPS UK is een app voor mensen die op de motor naar het Verenigd Koninkrijk willen. De app bevat 65 ritten, met de belofte dat er de komende maand nog eens honderden ritten worden toegevoegd. Die nieuwe ritten zijn gratis in de app te vinden en voorzien van uitgebreide omschrijvingen.

Motorcycle Rides GPS UK kijkt aan de hand van je GPS-locatie of er ritten in de buurt zijn. Vervolgens kun je je eigen rit vastleggen via het scherm ‘Ride GPS Recorder’. Heb je zelf ideeën voor ritten, dan kun je die ook vastleggen met de rittenrecorder en delen met Motorcycle Rides, zodat ze in een volgende update van de app verschijnen. Ritten deel je vanuit de app op Facebook, Twitter of via e-mail.

In de app kun je de ritten van een dag plannen met de ‘Ride Itinerary Planner’, zodat je vooraf je vakantiedagen en -ritten kunt voorbereiden. Naast deze Britse app is er ook een soortgelijke app voor Australië en Nieuw-Zeeland. Een Nederlandse app met motorroutes konden we nog niet vinden in de App Store, dus misschien is er een iPhone-ontwikkelaar die zin heeft om dit idee op te pakken voor de Benelux.

Downloaden: Motorcycle Rides GPS UK (€2,39)
Ook genoemd: Motorcycle Rides GPS (Australië, Nieuw-Zeeland, €2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 juni 2012, 15:36
Categorie Reizen
Onderwerp motorola

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.