LEGO Harry Potter: Years 5-7 krijgt vijf nieuwe leaderboards

De game LEGO Harry Potter: Years 5-7 heeft een update gekregen met vijf nieuwe leaderboards in het Game Center. Daarnaast wordt gekeken naar een nieuwe manier om Harry Potter te bedienen.

lego harry potter iphoneWie van LEGO en Harry Potter houdt kan beide interesses combineren in de game LEGO Harry Potter: Years 5-7. Deze game kreeg onlangs een update met vijf nieuwe leaderboards. Degene die zoveel mogelijk studs verzamelt of snel mogelijk The Order of the Phoenix, The Half-Blood Prince of The Deadly Hallows deel 1 en 2 afrondt, komt aan de top van de ranglijsten te staan. Die ranglijsten zijn te vinden in Game Center, het sociale gamenetwerk van Apple.

De game omvat de avonturen van Harry Potter op het 5e t/m 7e jaar op Hogwards. Er is een aparte game die de jaren 1 t/m 4 behandelt. Ondanks de gemiddelde waardering van 5 sterren in de Nederlandse App Store is er toch iets te verbeteren aan de app. De ontwikkelaar meldt dat er gekeken wordt naar de spelbediening en dat er in update 1.3 een nieuwe optionele variant wordt toegevoegd om Harry Potter, Hermione en de andere spelkarakters door de wereld van Hogward te loodsen. Mocht je ondertussen problemen ondervinden, dan kun je mailen naar de gamesafdeling van Warner Bros.

Downloaden: LEGO Harry Potter: Years 5-7 (€3,99)
Ook verkrijgbaar: LEGO Harry Potter: Years 1-4 (€3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 juni 2012, 13:22
Categorie Games
Onderwerpen harry potter, lego

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.